Gledajte na budućnost

Isporuka izvan mogućih rešenjaSoho

Soho Gradnja

„SOHO GRADNJA“ DOO Bar, je privredno društvo koje se na teritoriji Crne Gore bavi investicijama u građevinarstvu, inžinjeringom u visokogradnji tj. projektovanjem, izvođenjem radova i nadzorom, menadžmentom i consulting-om, te izvođenjem inženjerskih sistema.

Samo u posljednje dvije godine u gradu Baru završeni su poslovno-stambeni objekti F13 Topolica I (Ruski dom), G12 Topolica I (Sun Residence), B10 i B11 Topolica III (Belvedere Residence), ukupne površine oko 27.500 m², mini selo Pečurice oko 15.500 m², Urađeno je i niz drugih poslova na teritoriji Crne Gore, kao i mnogo projekata, nadzora i inžinjerskih sistema.

Društvo raspolaže i građevinskim zemljištem predviđenim za buduće investicije.

Društvo „SOHO GRADNJA“ ima sve potrebne dozvole i licence za rad i iskustvo u proceduri dobijanja svih dozvola neophodnih u procesu investicionog ciklusa, a raspolaže i iskusnim tehičkim kadrom i dugogodišnjim kvalitetnim kooperantima.

U Ruskoj Federaciji društvo je poslovalo pod nazivom“Lasaro“ OOO i učestvovalo je u izgradnji niza objekata za investicione kompanije „Montex“ – „Cinex“, „Braća Karić“ , Centralna banka Ruske Federacije i dr. Radovi su izvođeni u gradovima Moskva, Ekaterinburg, Toboljsk, Kazanj, Jakutsk i dr.

Društvo „SOHO GRADNJA“ uživa značajan ugled u sferi građevinarstva.

Za izvedene poslove Društvo je dobilo od partnera i investitora pismene pohvale-reference.

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Građevina98%
Produktivnost92%
Postovanje rokova95%
BannerSC2
BannerSC
http://sohogradnja.me/wp-content/uploads/2021/06/Rade_Vujacic.jpg
Soho Gradnja osnivač i vlasnik

Rade Vujačić

Rade Vujačić rođen je 16. novembra 1983. godine u Nikšiću, gde je stekao osnovno i srednje obrazovanje. Studije je završio u Moskvi na Međunarodnoj akademiji za poslovanje i upravljanje MABiU na Univerzitetu Lomonosov (Međnarodnaa akademia biznes i upravlenie). Već u ranim dvadesetim godinama, Rade uspješno razvija sopstveni posao, njegujući porodičnu tradiciju.
Pobjednik 2021. najbolja građevinska firma
Preko 20+ uspešnih projekata
Istorija i tradicija
http://sohogradnja.me/wp-content/uploads/2020/09/BannerSC-1280x1280.jpg
http://sohogradnja.me/wp-content/uploads/2020/09/BannerSC-1280x1280.jpg

Prijavite se danasPridružite se našem timuCareers

Tokom godina izgradili smo kulturu usluge, timskog rada i inovacija. Sa izuzetno raznolikim osobljem i prosječnim stažom od deset godina, ponosni smo što ljudi odlučuju da svoju karijeru grade sa nama.
Konkurentna plata
Bonus programi
Naknada za radne praznike
Popust za zaposlene
Besplatne karte za sportske događaje
Učešće zajednice