Soho City

Projekat Soho City izgrađen je pod okriljem Soho Group-e, koja je već uspejšno realizovala brojne projekte u Baru poput: Sun Residence, Belvedere Resedence, Your Home, Pečurice Village, Russian House. Jedinstveni pionirski poduhvat, sa najpoželjnijom lokacijom u gradu predstavlja najekskluzivniju tvorevinu na crnogorskom primorju.

Projekat Soho City izgrađen je pod okriljem Soho Group-e, koja je već uspejšno realizovala brojne projekte u Baru poput: Sun Residence, Belvedere Resedence, Your Home, Pečurice Village, Russian House. Jedinstveni pionirski poduhvat, sa najpoželjnijom lokacijom u gradu predstavlja najekskluzivniju tvorevinu na crnogorskom primorju. Sadržaj kompleksa obuhvata dvije zgrade, izraženo drugačijeg, moderno dizajniranog izgleda koji broji ukupno 224 stambene jedinice, površine od 34-245 m2, pristupačnih klijentima različitih profila koji mogu uživati sopstveno kreirani dom u okrilju našeg Soho City-ja. Suteren je rezervisan za garažna mjesta, pored kojih se može obezbijediti i otvoreno parking mjesto u skladu sa preferencama klijenta.

Soho City ponuda ističe se različitim tipovima apartmana, kojih ima ukupno 17, svrstanih u 4 kategorije – garsonjere, jednosobni, dvosobni i lux trosobni stanovi, prilagodljivi kako većim porodicama, bračnim drugovima, nezavisnoj osobi sklonoj privatnosti, tako i poslovnim ljudima, kao i ljudima koji sebi mogu priuštiti luksuz bez ograničenja. Na usluzi klijenteli ovog novog gradskog urbanog doma stoje i restorani, saloni ljepote, Ckb banka – OTP grupa, knjigovodstvena agencija, investiciona kompanija – dostupni u poslovnim prostorima u prizemlju oba Objekta. Na krovu obije zgrade nalaze se otvorene terase sa prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama koji su na raspolaganju kupcima lux apartmana na poslednjem spratu. Tokom izgradnje projekta, ugrađeno je 13.680m3 betona i 2000 tona željeza. Za sve radove koristili su se materijali koji zadovoljavaju evropske standarde kada su u pitanju kvalitet i postojanost, a koji su birani prilikom obilaska fabrika širom Evrope. Ista pažnja se posvetila i odabiru, kako vidljivih materijala kao što su podne obloge, bravarija, stolarija i sanitarije, tako i onih koje krajnji korisnik ne vidi: razne vrste izolacija, cementnih estriha, maltera i dr.

Stambene jedinice:
224
Park:
Projekat završen:
2020 godine